Verbinden met Facebook

Het verhaal

 

We gaan terug naar de 19e eeuw, het moment waarop men voor het eerst hoorde van de maffia. Volgens de berichten zouden het de boeren zijn die met hun beschilderde ezelskarren naar het noorden vertrokken om daar te vechten voor onafhankelijkheid. Blijkbaar is de toon gezet voor de tegenwoordige maffia.

 

Langzaam aan werd duidelijk dat de maffia bestaat uit een 4 tal takken.

Te weten een:

  • criminele
  • culturele
  • politieke
  • economische

 

Veel misdrijven waren daardoor niet op te lossen, veel moorden werden niet opgelost omdat di had ingehouden dat er hoge ambtenaren in verband zouden gebracht worden met de maffia. Doordat de misdrijven niet werden opgelost is het wantrouwen tegen de regering ontstaan. Vele regeringsleiders zijn al in verband gebracht met de maffia!

 

Door de immers grote organisatie zijn niet-criminelen zeer bang om de maffia tegen zich te krijgen. Vaak proberen ze ook bij een maffia organisatie te komen om zo aanzien te krijgen in de onderwereld! In de 19e eeuw was het volgens de maffia regels nog verboden om te handelen in drugs of in vrouwen. Dit alleen maar om te zorgen dat hun eigen kinderen hier niet mee in aanraking kwamen. Later werden er natuurlijk wel drugs geproduceerd! Ook prostitutie was geen verboden gebied meer. Deze activiteiten werden niet in eigen land ontplooid. Dit gebeurde in Amerika. Ze wilden de eigen kinderen nog steeds beschermen.

 

Inmiddels zijn we in de 21e eeuw beland en nog steeds is de maffia in deze wereld meer dan actief. Met alle materialen die we tegenwoordig bezitten is de maffia alleen maar sterker geworden. Auto's worden gestolen, drugs word geproduceerd en verscheept naar veel landen. De waardetranssportwagens worden van de weg geplukt en leeg gehaald! Er worden tegenwoordig afrekeningen gedaan waar veel mensen bang van worden. Iemand vermoorden op klaarlichte dag is tegenwoordig heel gewoon! Velen hebben er al boeken over geschreven en zich afgevraagd komt er dan nooit een einde aan??

 

Moorden worden gepleegd zodat families en individuen zichzelf kunnen verbeteren en respect afdwingen bij de overige criminelen en criminele organisaties. Het is een kwestie van lef en snugger handelen. Veel maffiosi maken de fout door met gevulde zakken over straat te wandelen, en juist daar gaat het mis. Waarom pronken met roem en rijkdom terwijl de wereld stikt van criminelen die uit zijn op juist die twee dingen? Om jezelf staande te houden in de wereld van de maffia moet je geheimzinnig te werk gaan en op exact de juiste momenten kunnen toeslaan. Alleen dan overleef en overwin je!!

 

UIteraard begin je als groentje, het kan alleen maar het kan ook met gerenommeerde of juist met minder gerenommeerde criminelen. Moorden laat je zoveel mogelijk aan anderen over, en tegelijkertijd ruim je iedereen op die ook maar één misstap begaat. Je groeit in status, dwingt respect af, creëert rijkdom en kan steeds beter omgaan met wapens.

 

Tegelijkertijd moet je die beruchte nuchterheid uit blijven stralen om de rust en het geloof in de medemens te winnen. Vergeet niet: je naaste buurman kan een maffioso zijn.

 

Taalkeuze:    Nederlands    English    Français    Deutsch    Norsk    Svenska    Polski    Română    Čeština    Español    Türkçe
604881036554229